Noklus diabetesskjema - allmennpraksis

Hva er Noklus diabetesskjema?

Noklus diabetesskjema er et elektronisk verktøy som samhandler med journalsystemet. Skjemaet er godt egnet når en skal gjennomføre en diabetes årskontroll. Studier viser at undersøkelse av øyne, føtter og urin i større grad blir fulgt opp hos fastleger som benytter skjemaet og er viktig med tanke på å forebygge diabetes senkomplikasjoner. Bruk av skjemaet og innsending av data til Norsk diabetesregister for voksne utløser takst 100/105 i Normaltariffen 2023/2024.


Hvordan får mitt legekontor installert Noklus diabetesskjema?

Det er ulike tekniske løsninger for Noklus diabetesskjema basert på hvilket journalsystem ditt legekontor har. Se under for hva du må gjøre for å kunne ta skjemaet i bruk på ditt legekontor.

Kontaktinformasjon Norsk diabetesregister for voksne

Vi kan nås hverdager fra klokken 08.00-15.00 på telefon 55979500, tastevalg 2.
Når du ringer, treffer du Karianne, Tone eller Janniche som kan hjelpe deg med Noklus diabetesskjema eller henvende deg til riktig supportavdeling dersom det er journalleverandøren selv som har ansvar for support. Det hender vi ikke er tilgjengelig, men da kan du sende mail til oss på noklus@noklus.no med en beskrivelse av hva som er problemet, så tar vi kontakt med deg.