Den nye pipetteringsmaskinen Pippito har deltatt på sin første utsendelse
20.mars 2023

Pippito har deltatt på sin aller første kontrollutsendelse, nemlig CRP, glukose og hemoglobin, som ble sendt fra Bergen 20. mars til til cirka 3500 påmeldte deltakere. Pippito pipetterte, skrudde på korker og produserte etiketter. Stemningen blant de de ansatte ved hovedkontoret var spent. Det har vært en lang prosess å få Pippito på plass.

Ledig stilling som laboratorierådgiver i Levanger
16.mars 2023

Vi har ledig en 50 % stilling som laboratorierådgiver (fast) ved vårt Noklus-kontor i Levanger. Stillingen vil i hovedsak innebære opplæring og veiledning i laboratoriearbeid utenfor sykehus i nordre del av Trøndelag (gamle Nord-Trøndelag). Søknadsfrist er 30. mars 2023.

Ledig stilling som registermedarbeider i Noklus/Norsk Diabetesregister for voksne
10.mars 2023

Norsk diabetesregister for voksne er en seksjon i Noklus, og er et nasjonalt medisinsk kvalitetsregister som ble opprettet i 2006. Vi søker en entusiastisk, utadvendt, nøyaktig og løsningsorientert person til en ettårig midlertidig stilling i 80-100 % ved vårt hovedkontor i Bergen, med mulighet for forlengelse. Søknadsfrist er 27. mars 2023.

Nyansatte i Noklus samlet til introduksjonskurs
7.mars 2023

I dag og i morgen er ni nyansatte i Noklus og tre leger i spesialisering fra Haukeland universitetssjukehus samlet til introduksjonskurs ved Noklus hovedkontor i Bergen. Kurset går over to dager, og målet er å gjøre dem kjent med alle sider ved Noklus.