Ledig stilling som registermedarbeider i Noklus/Norsk diabetesregister for voksne

Ledig stilling som registermedarbeider i Noklus/Norsk Diabetesregister for voksne

Publisert 10. mars 2023 - oppdatert 10. mars 2023

Norsk diabetesregister for voksne er en seksjon i Noklus, og er et nasjonalt medisinsk kvalitetsregister som ble opprettet i 2006. Vi søker en entusiastisk, utadvendt, nøyaktig og løsningsorientert person til en ettårig midlertidig stilling i 80-100 % ved vårt hovedkontor i Bergen, med mulighet for forlengelse. Søknadsfrist er 27. mars 2023.

Hensikten med Norsk diabetesregister for voksne er først og fremst å forbedre kvaliteten på behandlingen av personer med diabetes. Registeret vil også danne et viktig grunnlag for forskning om diabetes og diabetesrelaterte sykdommer, og samler inn data både fra sykehus, allmennpraksis og direkte fra personer med diabetes. Stillingens hovedoppgaver er arbeid knyttet til oppfølging av legekontor og pasienter.

Den daglige driften av registeret er lagt til Noklus, mens Haukeland Universitetssjukehus er eier og databehandlingsansvarlig. 

Noklus bruker webcruiter ved ansettelser. Her kan du lese mer om stillingen, og legge inn søknad. "Registermedarbeider/Helsesekretær – (80-100 % midlertidig stilling) – Noklus/Norsk diabetesregister for voksne". Søknadsfrist er 27. mars 2023.

Sist oppdatert: 10.03.2023 14:13:41