Ledig stilling som laboratorierådgiver

Ledig stilling som laboratorierådgiver - Levanger

Publisert 24. april 2024 - oppdatert 24. april 2024

Vi har ledig en 100 % fast stilling som laboratorierådgiver ved vårt Noklus-kontor i Levanger. Stillingen vil i hovedsak innebære opplæring og veiledning i laboratoriearbeid utenfor sykehus i nordre del av Trøndelag. Organisatorisk vil stillingen være tilknyttet Avdeling for laboratoriemedisin, Sykehuset Levanger. Søknadsfrist 13. mai 2024.

Jobben som laboratorierådgiver i Noklus er utfordrende og spennende, med store muligheter for utvikling og et nært samarbeid med kolleger over hele landet. I tilfelle intern stillingsutvidelse vil delstilling også kunne bli ledig. Det bes opplyst i søknaden om delstilling også er av interesse.

Stillingen innebærer veiledningsbesøk og arrangering av kurs for ansatte i hjemmetjeneste, på sykehjem og legekontor. Det kreves stor grad av selvstendig arbeid, og det må påregnes en del reisevirksomhet og bruk av egen bil/leiebil.

Noklus bruker webcruiter ved utlysning av ledige stillinger, og her kan du lese mer om denne stillingen, og legge inn søknad - Laboratorierådgiver, Klinikk for intern service, Avdeling for laboratoriemedisin, Sykehuset Levanger

Søknadsfrist er 13. mai 2024.

Sist oppdatert: 24.04.2024 09:55:35