Ledig stilling som faglig koordinator

Ledig stilling som faglig koordinator ved hovedkontoret

Publisert 5. april 2024 - oppdatert 5. april 2024

Vi har ledig en 60-100 % fast stilling som faglig koordinator ved Noklus sitt hovedkontor i Bergen. Vi søker etter en entusiastisk, kreativ og løsningsorientert person, med høyere relevant helsefaglig utdanning. Den som ansettes, vil ha en sentral rolle i Noklus sitt samarbeid med spesialisthelsetjenesten. Søknadsfrist er 22. april 2024.

Arbeidsoppgaver

Faglig koordinator vil bl.a. ha som oppgave å tilby og koordinere eksterne kvalitetskontrollprogram (EQA-program) til norske laboratorier i spesialisthelsetjenesten, og være kontaktperson mellom de medisinske laboratoriene i spesialisthelsetjenesten og eksterne EQA-organisasjoner. Koordinatoren skal også bistå de medisinske laboratoriene i forhold til faglige og praktiske spørsmål. Det er en forutsetning at den som søker har erfaring i kvalitets- og laboratoriearbeid innen laboratoriemedisin i spesialisthelsetjenesten, gjerne med erfaring fra fagstilling eller tilsvarende. 

Søknadsfrist er 22. april 2024. Tiltredelse 1. september 2024, eller etter avtale. Arbeidsplass er Noklus hovedkontor, Haraldsplass Diakonale sykehus, i Bergen.

Noklus bruker webcruiter ved ansettelser. Her kan du lese mer om stillingen, og legge inn søknad. "Ledig stilling som faglig koordinator

Sist oppdatert: 05.04.2024 13:04:34