Ledig engasjement som laboratorierådgiver

Ledig engasjement som Noklus laboratorierådgiver

Publisert 12. september 2023 - oppdatert 12. september 2023

Vi har ledig et engasjement som laboratorierådgiver ved Noklus Lørenskog, Akershus universitetssykehus. Stillingen er en 100 % engasjementstilling fra 1. januar 2024 til 30. juni 2026, med gode muligheter til forlengelse. Stillingen er nyopprettet i forbindelse med Noklus sitt hjemmetjenesteprosjekt. Søknadsfrist er 15. oktober 2023.

Stillingen vil i hovedsak innebære opplæring og veiledning i laboratoriearbeid i forbindelse med oppstart av Noklus sitt hjemmetjenesteprosjekt i Akershus. Det kreves stor grad av selvstendig arbeid, og en må påregne en del reisevirksomhet og bruk av bil/leiebil.

Stillingen som laboratorierådgiver er utfordrende, spennende og med store muligheter for utvikling i et nært samarbeid med kollegaer over hele landet. Noklus arbeider for at laboratorieanalyser blir rekvirert, utført og tolket riktig i samsvar med pasientens behov for utredning, behandling og oppfølging. Organisatorisk vil stillingen være tilknyttet Tverrfaglig laboratoriemedisin og medisinsk biokjemi ved Akershus universitetssykehus og avdelingsleder er nærmeste leder.

Her kan du lese mer om Noklus sitt hjemmetjenesteprosjekt.

Noklus bruker webcruiter ved ansettelser. Her kan du lese mer om stillingen, og legge inn søknad - "Laboratorierådgiver Noklus, TLMB Noklus, Akershus universitetssykehus HF". Søknadsfrist er 15. oktober 2023.

Sist oppdatert: 12.09.2023 13:30:16