Ledig vikariat som laboratorierådgiver i Bodø
22.februar 2023

Vi har ledig et vikariat i 100 % som laboratorierådgiver/bioingenør ved vårt Noklus-kontor i Bodø. Stillingen innebærer opplæring og veiledning i laboratoriearbeid utenfor sykehus i Nordland fylke. Arbeidssted er Nordlandssykehuset og søknadsfrist er 12. mars 2023.

Fag i fokus: Glukosebelastning - diagnostikk av svangerskapsdiabetes
20.februar 2023

Hvem skal tilbys glukosebelastning, hvordan skal prøvene tas og hva er kriteriene for å kunne bruke pasientnære instrumenter til å stille diagnosen svangerskapsdiabetes? Dette får du svar på i denne utgaven av Fag i fokus.

 

Årets vintermøte arrangeres i Stjørdal
14.februar 2023

Noklus sitt vintermøte er en årlig samling for landets laboratorierådgivere, ansatte ved hovedkontoret og ledelsen i Noklus. Kolleger fra hele landet samles for å dele erfaringer, oppdatere seg faglig og gi hverandre råd og inspirasjon til for eksempel arrangering av kurs. 

Nå kan du sikre deg kompetanse i hemoglobinmåling!
1.februar 2023

Jobber du som helsepersonell på en arbeidsplass hvor hemoglobin er en del av analyserepertoaret? Da har du kanskje selv erfart at analysen kan være krevende. Vårt nye e-læringskurs vil gi deg kunnskap som sikrer riktige hemoglobinsvar og bedrer pasientbehandlingen.