Ledig stilling som laboratoriekonsulent

Ledig stilling som laboratoriekonsulent - Vestre Viken

Publisert 4. mai 2022 - oppdatert 4. mai 2022

Vi har en ledig stilling som laboratoriekonsulent i 70 % i Vestre Vikens område, med hovedtyngde i Bærum. I tillegg har vi ledig et vikariat i 30 %, i første omgang ut 2022. Stillingen vil i hovedsak innebære opplæring, veiledning og undervisning i laboratoriearbeid utenfor sykehus i Vestre Viken.

Vi søker etter en autorisert bioingeniør, med relevant arbeidserfaring og god skriftlig og muntlig fremstillingsevne. Pedagogisk utdanning og erfaring med opplæring og veiledning, vil være en fordel. Det legges vekt på evne til fleksibilitet, samarbeidsvilje, selvstendig jobbing og stå-på-vilje samt personlig egnethet.

Spennende og inspirerende arbeid

Arbeidet som laboratoriekonsulent er spennende og inspirerende. Stillingen innebærer opplæring, veiledning, undervisning og oppfølging i laboratoriearbeid ved legekontor, sykehjem og hjemmetjenesten. Det kreves stor grad av selvstendig arbeid og innebærer en del reisevirksomhet.

Les mer om stillingen og legg inn søknad

Noklus bruker webcruiter ved ledige stillinger. Her kan du lese mer om stillingen og legge inn søknad. "Laboratoriekonsulent Noklus - Vestre Viken".

Søknadsfrist er 27. mai 2022. 

 

Sist oppdatert: 04.05.2022 10:28:13