Månedens tema, juli 2022

Månedens tema, juli: "Drukner dere i papirer?"

Publisert 1. juli 2022 - oppdatert 1. juli 2022

Flyter det med utdaterte papirer på kontoret? Det meste av informasjonen som kommer fra Noklus er nå elektronisk, så kanskje dere kan bruke rolige stunder i sommer til å rydde vekk gamle prosedyrer og utdatert informasjon på papir? 

Alt helsepersonell ved virksomheten kan lese informasjonen på "Min side"

Alle deltakere i Noklus har tilgang til "Min side", og alt helsepersonell ved virksomheten har tilgang til siden. Det er felles brukernavn og passord for alle innenfor samme virksomhet, og laboratorieansvarlig ved virksomheten har oftest oversikt over dette.

På "Min side" finner dere blant annet laboratorieprosedyrer, e-læringskurs og oversikt over resultater fra eksterne kvalitetskontroller. 

Ulest informasjon i innboksen? 

På "Min side" har dere også en egen "postkasse"; Innboks. Der har dere blant annet oppsummeringer etter undervisning/møter og nyhetsskrivene "Noklus nytt". 

Når det legges nytt dokument i innboksen, sendes det alltid en e-post til den registrerte virksomhetsadressen, til laboratorieansvarlig og til dem som har satt varsel på om at de ønsker e-post fra Noklus. 

Ta gjerne en titt for å se om der er uleste dokumenter, eller om der er et oppsummeringsbrev fra et møte du ikke hadde anledning å delta på. 

"Månedens tema"-plakat er en reprise fra 2021. Heng gjerne plakaten opp ved PC-en for å huske hvor dere finner informasjon! 

Klikk her for å skrive ut plakaten

Sist oppdatert: 01.07.2022 00:06:00