Sandefjord legevakt vant nettbrett nr 2

Sykepleierne mobiliserte med egen intern konkurranse

Publisert 6. november 2020 - oppdatert 6. november 2020

På bildet: Thomas Virik, Ziona Okun og Mailen Angelsen.

Inspirert av Noklus sin nettbrettkonkurranse, satte Sandefjord legevakt like godt i gang sin egen konkurranse blant de ansatte. Det resulterte i rekordmange gjennomførte e-læringskurs i oktober, som igjen ga mange «lodd» i potten og økt vinnersjanse i Noklus sin nettbrettkonkurranse!

Laboratorieansvarlig ved Sandefjord legevakt ønsket å oppmuntre sine kolleger til å ta e-læringskursene Noklus har utarbeidet, og grep muligheten da Noklus lanserte sin nettbrettkonkurranse. De ansatte lot seg ikke be to ganger, for ved Sandefjord legevakt lever konkurranseinstinktet i beste velgående. (Teksten fortsetter under bildet.)

På bildet fra venstre: Marianne Asplund, Eva Marie Rodrigues, Sissi Grude og Hanne Mari Ernst.

På bildet fra venstre: Marianne Asplund, Eva Marie Rodrigues, Sissi Grude og Hanne Mari Ernst.

Travle måneder

«De siste månedene har vært travle for gjengen ved Sandefjord legevakt, så for å motivere litt ekstra kjørte vi i gang med en intern konkurranse», forteller Marianne Asplund. "Personalgruppa ble delt inn i grupper etter helgeteamene, og det teamet som tok flest kurs i snitt ble vinnere av pizza og brus. På vinnerlaget hadde alle tatt alle kursene", forteller Asplund begeistret. «Det ble jo ekstra stas da vi fikk telefonen fra Noklus om at vi hadde vunnet et nettbrett».

Anbefaler e-læringskursene

Marianne Asplund gir god tilbakemelding på Noklus sine e-læringskurs, og anbefaler disse varmt til andre kolleger rundt i landet. "De nye kursene har flott design, er lette å gjennomføre og er oversiktlige med godt faglig påfyll og oppdatering. Det er fort å havne i en rutine og det er derfor viktig å ta et skritt tilbake for å se om det vi gjør resulterer i riktig pasientbehandling", avslutter hun.

Noklus gratulerer hele den flotte gjengen ved Sandefjord legevakt med fantastisk innsats og vel gjennomført konkurranse!

Her finner du informasjon om e-læringskursene våre

Sist oppdatert: 06.11.2020 18:18:49