Ledig stilling som allmennlege

Allmennlege søkes - 40-60 % stilling

Publisert 24. juni 2020 - oppdatert 11. august 2020

Noklus ønsker å øke antall allmennleger i organisasjonen. Vi søker derfor etter en entusiastisk, kreativ og løsningsorientert allmennlege som ønsker å bidra til å gi norsk allmennmedisin et faglig løft, ved å arbeide for å øke kunnskap blant allmennleger om laboratoriet.

Den som ansettes skal bidra til å styrke den medisinsk faglige aktiviteten i Noklus, og spesielt ha ansvar for aktivitet rettet mot allmennlegetjenesten. Noklus sine tjenester rettet mot allmennlegetjenesten er i utvikling, og allmennlegen vil bidra i et team som bl.a. jobber med kasuistikker, e-læringskurs for leger og anbefalte analyser.  Det vil også være anledning til å bli involvert i forsknings- og utviklingsoppgaver innen Noklus. Arbeidssted vil være Noklus hovedkontor ved Haraldsplass Diakonale sykehus i Bergen. 

Stillingsandel er i utgangspunktet fra 40-60 %, men 100 % kan også vurderes. Vi ber om at det opplyses hvilken stillingsandel det søkes om. Søknad sendes snarest og innen 10. september 2020. Tiltredelse etter nærmere avtale.

Du finner full utlysningstekst på webcruiter, og her kan du også legge inn søknad - Allmennlege - Norsk kvalitetsforbedring av laboratorieundersøkelser - Noklus

Kontaktperson for stillingen er leder i Noklus, Sverre Sandberg. Han kan nås på mobil 970 92674 eller e-post sverre.sandberg@noklus.no

Sist oppdatert: 11.08.2020 11:11:27