Ledig stilling - bioingeniør/avdelingsingeniør

Ledig 50 % midlertidig stilling som avdelingsingeniør

Publisert 3. juli 2020 - oppdatert 3. juli 2020

Vi søker etter en entusiastisk, kreativ og løsningsorientert person. Erfaring i kvalitets- og laboratoriearbeid innen laboratoriemedisin er en fordel. Stillingen er for tiden knyttet til arbeid innen ekstern kvalitetssikring og har en varighet på ett år med mulighet for forlengelse. Arbeidssted er Noklus hovedkontor ved Haraldsplass Diakonale sykehus i Bergen.

Arbeidsoppgaver

Arbeidet innebærer gjennomføring av utsendelser der kontroller skal lages og sjekkes for stabilitet og homogenitet, resultater skal bearbeides statistisk og det skal skrives rapporter for å dokumentere analysekvaliteten ved medisinske laboratorier, både innenfor og utenfor sykehus. Resultatene skal bearbeides for å kunne se på trender eller avvik innen ulike instrumentgrupper. Den enkelte ansatte har hovedansvar for noen typer utsendelser og skal da ha det faglige overoppsynet for disse. Det kan også være aktuelt med praktisk arbeid i forbindelse med metodeevaluering.  

Du kan lese mer om stillingen og legge inn søknad via webcruiter "Bioingeniør/avdelingsingeniør - 50 % midlertid stilling". Søknad sendes snarest og innen 15. august 2020.

Sist oppdatert: 03.07.2020 11:58:46