Asker bo- og omsorgssenter vant nettbrett nr 3

Oppstartskurset ga inspirasjon til læring

Publisert 1. desember 2020 - oppdatert 1. desember 2020

Asker bo- og omsorgssenter ble nylig deltaker i Noklus via hjemmetjenesteprosjektet vårt. På oppstartskurset i oktober understreket Noklus sin laboratoriekonsulent, Janne Toft Engerud, at dersom man utførte laboratoriearbeid, burde man ta Noklus sine e-læringskurs. Som sagt, så gjort! Gleden var stor da sykepleier Kari Roppestad Kongshaug fikk oppringning fra Noklus om at nettbrettet for november var deres!

Godt i gang med e-læringskursene

Sykepleier Kari Roppestad Kongshaug kan fortelle at de ansatte ved Asker bo- og omsorgssenter er godt i gang med Noklus sine e-læringskurs. De ansatte setter stor pris på at de har vunnet et nettbrett, og ifølge Kari Roppestad Kongshaug skal nettbrettet tas i bruk ved hjemmetjenestebasen. "Dette er en flott motivasjon til å fortsette kompetansehevingen som Noklus har satt i gang", sier Kongshaug. Laboratoriearbeid er ikke den største arbeidsoppgaven i hjemmetjenesten, men det er allikevel viktig at arbeidet utføres med god kompetanse.

Vi gratulerer!

Siste sjanse til å vinne nettbrett

Nå i desember trekker vi de to siste nettbrettene! Grip sjansen og kurs i vei! Vinnerne trekkes like før jul, så det er ingen tid å miste. Jo flere e-læringskurs du og dine kolleger tar, jo større er sjansen for at nettopp deres arbeidsplass vinner. 

Her kan du lese mer om hjemmetjenesteprosjektet vårt.

Her finner du informasjon om konkurransen vår "Høstkonkurranse 2020 - Noklus e-læringskurs".

De tre heldige vinnerne så langt er: Søndre Borgen akutt og korttid, Sandefjord legevakt og Asker bo- og omsorgssenter.

 

Sist oppdatert: 01.12.2020 13:35:06