Høstkonkurranse 2020 - Noklus e-læringskurs

Ta e-læringskurs og vinn et nettbrett til arbeidsplassen!

Publisert 2. september 2020 - oppdatert 22. desember 2020

Illustrasjonsfoto

Vi lanserer en konkurranse i høst der du/dere har fem sjanser til å bli trukket ut som vinner av et nettbrett! Jo flere e-læringskurs du og dine kolleger tar, jo større er sjansen for at nettopp deres arbeidsplass vinner. Brett opp ermene, puss brillene og kurs i vei!

Fem vinnere - fem nettbrett

Alle Noklus e-læringskurs som er gjennomført etter 1. mai 2020, teller med i konkurransen. Tar du og dine kolleger enda flere, øker vinnersjansen. Vi annonserer én vinner i september, én i oktober, én i november, og to i desember. Dere er med i trekningen så fort dere har mottatt kursbevis for fullført kurs. Første trekning blir 30. september.

Nettbrettet, eller kompetansebrettet som vi ønsker å kalle det, kan brukes på arbeidsplassen til å ta nye e-læringskurs, sjekke prosedyrer, lese nyhetssaker fra Noklus, og mye mer.

Høyaktuelt med e-læring

E-læring er en utmerket måte å øke kompetansen på når muligheten for fysiske kurs er redusert. Vi håper denne konkurransen kan bidra til positivitet i situasjonen vi står i, samtidig som vi ønsker å belønne ivrige kursdeltakere.  

E-læringskursene ligger tilgjengelig for deltakere ved innlogging på «Min side», og dekker blant annet temaer som blodprøvetaking, urinprøvetaking, kvalitetsarbeid, CRP  og covid-19. «Laboratorieundersøkelser ved covid-19» er første kurs ut i vårt nye e-læringstilbud for leger. Kurset er godkjent som to timers valgfritt kurs til spesialiteten allmennmedisin. I løpet av høsten vil det også bli lansert covid-19 kurs for annet helsepersonell. Sammen med de fire andre kursene vi har lansert dette året, har dere nok å bryne dere på utover høsten!

Alle fem vinnere er trukket

Vi gratulerer de fem vinnerne av nettbrett; Søndre Borgen akutt og korttid, Sandefjord legevakt, Asker bo- og omsorgssenter, Målselv helsetun og Sotra legevakt. Vi gratulerer!

Tusen takk til alle dere som har deltatt i dette kompetanseløftet!

 

 

 

Sist oppdatert: 22.12.2020 08:38:13