Ledig stilling som laboratorierådgiver i Bergen
23.november 2023

Ved Noklus Bergen er det ledig en 100 % engasjementstilling som laboratorierådgiver. Stillingen er nyopprettet i forbindelse med hjemmetjenesteprosjektet i Noklus. Engasjementet gjelder fra 1/1-2024 til 30/6-2026, med god mulighet for forlengelse.
Ny søknadsfrist er 2 januar 2024.

Ny SKUP-rapport: cobas pulse for måling av glukose
22.november 2023

Skandinavisk utprøving av laboratorieutstyr for pasientnær analysering (SKUP) har publisert en ny rapport: SKUP/2023/130. Rapporten er fra utprøvingen av cobas pulse, et instrument for måling av glukose. Cobas pulse er produsert av Roche Diagnostics GmbH og er beregnet for bruk av helsepersonell både på sykehus og i primærhelsetjenesten. 

Ledig stilling som laboratorierådgiver i Haugesund
2.november 2023

Vi har ledig en 100 % fast stilling som laboratorierådgiver ved vårt Noklus-kontor i Haugesund. Stillingen vil i hovedsak innebære opplæring og veiledning i laboratoriearbeid utenfor sykehus. Søknadsfrist er 20. november.

Månedens tema, november: "Hvordan står det til med nyrene?"
1.november 2023

Forhøyet verdi på albumin/kreatinin ratio (U-AKR) kan være første tegn på kronisk nyresykdom. Ettersom symptomene ikke er så fremtredende før i sene sykdomsstadier, er det viktig å måle AKR i urin hos pasienter i risikogrupper. Analysen er tema for plakatene i november.