Utsendelsesplanen for høsten 2023 er klar!
27.juni 2023

Utsendelsesplanen for eksterne kvalitetskontroller høsten 2023 er klar, og er tilgjengelig både på hjemmesiden og "Min side". På hjemmesiden finner du en samlet oversikt over alle kontrollutsendelsene for høsten 2023, og på «Min side» en oversikt kun over de utsendelsene dere som deltakere er påmeldt.

Ledig stilling som laboratorierådgiver - Trondheim
20.juni 2023

Vi har ledig en 100 % stilling som laboratorierådgiver (fast) ved vårt Noklus-kontor i Trondheim. Hovedarbeidsoppgavene er opplæring, veiledning og undervisning i laboratoriearbeid i primærhelsetjenesten i den sørlige delen av Trøndelag. Søknadsfrist er 23. juni 2023.

SKUP lanserer ny logo og ny hjemmeside!
13.juni 2023

Skandinavisk utprøving av laboratorieutstyr for pasientnær analysering (SKUP) lanserer nå ny logo og en ny og mer brukervennlig hjemmeside. Dette står øverst på agendaen når representanter fra DEKS i Danmark, Equalis i Sverige og Noklus i Norge nå er samlet til SKUP-møte i København. "Det var på tide med fornyelse", sier seksjonsleder for SKUP i Noklus, Christine Morken. "Og vi er veldig fornøyde med resultatet" sier hun med et smil.

Helsesekretær mer sentral ved diabeteskontroller på Fromreide legesenter
9.juni 2023

I årets tredje utgave av "Fag i fokus" deler fastlege ved Fromreide legesenter sine erfaringer med å organisere diabeteskontrollene på en ny og mer oversiktlig måte. Blant annet har helsesekretæren fått en mer sentral rolle.