Sommer, sol og kompetanseheving!
18.juli 2023

Har tempoet roet seg på arbeidsplassen i sommer? Når roen har senket seg og pulsen er normalisert, har du kanskje litt tid til kompetanseheving i laboratoriearbeid? Da har vi i så fall mange e-læringskurs å tilby deg, og du kan faktisk velge mellom ti ulike kurs. 

Ledig stilling som lege ved Noklus hovedkontor
6.juli 2023

Vi har ledig en 50 - 100 % fast stilling som lege ved Noklus hovedkontor i Bergen. Den som ansettes skal styrke den medisinske faglige aktiviteten i Noklus. Det vil også være stor anledning til å bli involvert i forsknings- og utviklingsoppgaver innen Noklus. 

72 % av 450 helsestasjoner og skolehelsetjenester har laboratorievirksomhet
4.juli 2023

En kartlegging Noklus har gjort av laboratorievirksomhet ved helsestasjoner og skolehelsetjenester, viser at de har en betydelig laboratorievirksomhet. «Noklus vil arbeide for å kunne tilby også disse helsetjenestene deltakelse i Noklus, etter modell fra sykehjems- og hjemmetjenesteprosjektet», forteller prosjektleder i Noklus, Siri Fauli.

Månedens tema, juli: "Glukosemåling i finger"
1.juli 2023

Vi har vært i arkivet og funnet en aktuell plakat om glukosemåling. Korrekt utførelse av glukosemåling er viktig for å få et resultat som er til å stole på, og plakaten trekker frem tre viktige momenter.