Ledig stilling som seksjonsleder for SKUP

Ledig stilling som seksjonsleder for SKUP

Linda Ophaug, 9. september 2021 - oppdatert, 9. september 2021

Skandinavisk utprøving av laboratorieutstyr for pasientnær analysering (SKUP) er et skandinavisk samarbeid for evaluering av laboratorieutstyr som brukes pasientnært. Noklus leder dette arbeidet, og vi søker nå etter en entusiastisk, kreativ og løsningsorientert seksjonsleder til en 100 % fast stilling. 

Målet er å forbedre kvaliteten på pasientnær analysering

SKUP har som mål å forbedre kvaliteten på pasientnær analysering i Skandinavia ved å fremskaffe objektiv og leverandøruavhengig informasjon om analytisk kvalitet og brukervennlighet til laboratorieutstyr. Dette gjøres ved å organisere SKUP-utprøvinger som følger felles retningslinjer og inkluderer utprøving utført av de tiltenkte sluttbrukerne. Helsedirektoratet har nylig gitt en ekstrabevilgning til Noklus/SKUP til arbeidet med å evaluere Covid hurtigtester. SKUPs samarbeidsavtale er inngått mellom DEKS i Danmark, Noklus i Norge og Equalis i Sverige. Se for øvrig www.skup.org

Hvem ser vi etter?

Noklus søker nå altså etter en entusiastisk, kreativ og løsningsorientert seksjonsleder for SKUP. Vi prioriterer høy faglig kompetanse, en aktiv og utadrettet virksomhet og et nært samarbeid med relevante fagmiljø internt og eksternt. Den som ansettes vil ha sin arbeidsplass på Noklus hovedkontor i Bergen.

Noklus bruker webcruiter ved ansettelser. Her kan du lese mer om stillingen, samt legge inn søknad. Søknadsfrist er 27. september 2021. 

Ledig stilling som seksjonsleder for SKUP - Norsk kvalitetesforbedring av laboratorieundersøkelser - webcruiter

Sist oppdatert: 09.09.2021 08.40.31