Ledig midlertidig stilling som bioingeniør

Ledig stilling som bioingeniør ved Noklus hovedkontor

Publisert 18. mars 2021 - oppdatert 7. april 2021

Vi har ledig en midlertidig stilling i 100 % som bioingeniør/avdelingsingeniør, med varighet i ett år, og med mulighet for forlengelse. Vi søker etter en entusiastisk, kreativ og løsningsorientert person. Erfaring i kvalitets- og laboratoriearbeid innen laboratoriemedisin er en fordel. Søknad sendes snarest og innen 06.04.21.

Arbeidsoppgaver

Arbeidet innebærer gjennomføring av eksterne kvalitetskontrollutsendelser der kontroller skal lages og sjekkes for stabilitet og homogenitet, resultater skal bearbeides statistisk, og det skal skrives rapporter for å dokumentere analysekvaliteten ved medisinske laboratorier, både innenfor og utenfor sykehus. Den enkelte ansatte har hovedansvar for noen typer utsendelser, og skal da ha det faglige overoppsynet for disse. I tillegg vil man kunne få oppgaver når det gjelder å organisere og gjennomføre utprøvinger av pasientnært laboratorieutstyr. Oppgavene vil bl.a. innebære kontakt med utstyrsleverandører, analytisk arbeid, databearbeiding og rapportskriving.

Noklus benytter webcruiter ved ledige stillinger. Her kan du lese mer om stillingen, og legge inn søknad. Bioingeniør/avelingsingeniør - 100 % midlertidig stilling i ett år - Noklus

Søknadsfrist: 6. april 2021. Tiltredelse etter avtale. Arbeidssted er Noklus, ved Haraldsplass Diakonale sykehus i Bergen.

Sist oppdatert: 07.04.2021 13:23:15