Antigen hurtigtester - nytt kapittel i e-læringskurs om prøvetaking ved covid 19

Når er det anbefalt å bruke antigen hurtigtester?

Publisert 6. januar 2021 - oppdatert 6. januar 2021

Vi har oppdatert e-læringskurset om prøvetaking ved covid-19, og fått inn et kapittel om antigen hurtigtester. Her får du innføring i når det er anbefalt å bruke antigen hurtigtester, og hvilken kunnskap du må ha for å utføre og lese av testene.

Rivende utvikling

Laboratorietester for påvisning av covid-19 har vært i rivende utvikling den siste tiden. Raske svar er viktigere enn noen gang for å kunne begrense smitteutbrudd.

Millioner av antigen hurtigtester kjøpt inn

Tidligere i høst kom nyheten om at myndighetene hadde kjøpt inn flere millioner antigen hurtigtester. Testene er nå tatt i bruk i flere kommuner og ved landets grenseoverganger.

Noklus følger utviklingen og oppdaterer sine tjenester

I tråd med utviklingen har Noklus oppdatert e-læringskurset om prøvetaking ved covid-19 med et helt nytt kapittel om antigen hurtigtester. Her får du innføring i når det er anbefalt å bruke antigen hurtigtester, og hvilken kunnskap du må ha for å utføre og lese av testene. Selv om hurtigtestene kan virke små og enkle, krever de profesjonell utførelse.

E-læringskursene finner du på "Min side". Deltakere i Noklus bruker sin vanlige innlogging. Kursene ligger også åpent tilgjengelig for ikke-deltakere her "E-læringskurs covid-19".

Annen informasjon om covid-19 har vi samlet her "Koronavirus - covid-19".

Sist oppdatert: 06.01.2021 13:58:17