Noklus er til stede

Noklus er til stede - Kontakt oss og bruk vårt digitale tilbud

Publisert 13. mars 2020 - oppdatert 13. mars 2020

Noklus er alltid opptatt av å følge opp deltakerne, og det er ekstra viktig at laboratorie-virksomheten ute i primærhelsetjenesten fungerer i den situasjonen som koronaviruset har satt landet vårt i. Lurer du på noe, er det bare å ta kontakt per telefon. Vi minner også om at våre e-læringskurs og laboratorieprosedyrer er tilgjengelig for våre deltakere.

Deltakerne våre kan kontakte oss per telefon eller e-post. Våre lokale laboratoriekonsulenter står klar til å svare på spørsmål, og ansatte ved hovedkontoret vårt i Bergen er også tilgjengelig for å ta imot henvendelser. Vet du ikke hvem du skal henvende deg til, kan du også sende e-post til noklus@noklus.no

Kontakt oss

Telefon- og Skype-møter – et godt alternativ
Noklus tilbyr møter via telefon og Skype (video) som er tidsbesparende, fleksibelt og garantert smittefritt i denne situasjonen.  

Avlyst kurs? Fortvil ikke – sjekk ut våre e-læringskurs
Hadde du gledet deg til kurs, er e-læringskursene våre til din disposisjon inne på «Min side». Disse dekker mange relevante tema og er godt egnet til å stille kunnskapslysten.

E-læringskursene dekker temaene venøs blodprøvetaking, kapillær blodprøvetaking, kvalitetsarbeid og laboratorieansvar. I tillegg har vi fem kurs som omhandler urin; urinveisinfeksjon, urinprøvetaking og prøvebehandling, urinstrimmelundersøkelse, bakteriologisk undersøkelse av urin og andre urinundersøkelser.

I dag baseres våre e-læringskurs på Flash Player. Støtte for Flash blir gradvis utfaset og i en overgangsperiode vil enkelte deltakere oppleve at tilgangen til e-læringskursene ikke virker som den skal. Vi arbeider med å lansere e-læringskurs på ny plattform og disse vil bli lagt ut fortløpende. For å sikre tilgang til våre e-læringskurs anbefaler vi Chrome som nettleser.

Laboratorieprosedyrene
Du finner mye god kunnskap i prosedyrene våre. Disse omfatter prøvetaking og generelt laboratoriearbeid, samt analyseprosedyrer for de metoder og instrumenter som er i bruk ved laboratorier utenfor sykehus. Du finner også skjema og sjekklister for kvalitetskontroll og forslag til opplæringsplan i laboratoriearbeid. Denne kan være spesielt nyttig hvis man har nyansatte medarbeidere som trenger kunnskap i laboratoriearbeid. Ved å benytte våre e-læringskurs og prosedyrer kan de tilegne seg god kunnskap. Vi minner også om at vi har flere pasientveiledere tilgjengelig som er oversatt til flere språk.

Alt dette finner du på «Min side». Her kan du logge inn.

Sist oppdatert: 13.03.2020 13:38:53