E-læringskurs kapillær prøvetaking

Relanserer e-læringskurset "Kapillær blodprøvetaking"

Publisert 30. juni 2020 - oppdatert 30. juni 2020

I tillegg til å lage helt nye e-læringskurs, har Noklus den siste tiden fornyet de eksisterende
e-læringskursene. I dag relanserer vi kurset "Kapillær blodprøvetaking". Kurset fremstår nå i ny og forbedret utgave, og også i dette kurset har vi lagt vekt på delaktighet fra kursdeltaker.

Interaktive kurs engasjerer deltakerne

De nye kursene våre har fokus på interaktivitet, og deltakerne blir utfordret med spørsmål og oppgaver underveis. Til slutt må deltaker gjennomføre en kursprøve og bestå denne for å motta kursbevis. De nye kursene engasjerer og involverer deltakerne på en helt annen måte enn tidligere. 

Nesten alle kursene våre er nå omarbeidet

Noklus tok i bruk et nytt program for e-læringskurs i fjor, og kursene som er laget i dette programmet krever ikke Flash Player. Nå er nesten alle kursene våre lagt over i nytt program, til glede for de deltakere som tidligere har hatt utfordringer med Flash Player. 

Klar for faglig påfyll? 

E-læringskursene finner du ved å logge inn på "Min side". I tillegg til kurs om kapillær prøvetaking tilbyr vi kurs i venøs blodprøvetaking, CRP, urinprøver, kvalitetsarbeid og laboratorieansvar. Nylig lanserte vi også et kurs som fokuserer på laboratorieprøver ved covid-19, et kurs som først og fremst er beregnet for leger. Senere i år vil vi også publisere et kurs om covid-19 for annet helsepersonell.

Sist oppdatert: 30.06.2020 14:22:31