Vi lanserer ny hjemmeside!

Velkommen til vår nye hjemmeside!

Publisert 29. januar 2020 - oppdatert 6. februar 2020

Vi håper at du som besøker hjemmesiden vår, vil oppleve den brukervennlig og lett å navigere i. Vi er stadig inne og gjør forbedringer, og vil publisere innhold fortløpende. Men vi nøyer oss ikke bare med å lansere ny hjemmeside. "Min side" lanseres også i ny og forbedret utgave.

Mobil- og nettbrettilpasset hjemmeside

Hjemmesiden er bygd slik at den skal kunne tilpasses pc, mobil og nettbrett, alt etter hva du bruker når du besøker siden vår. 

De hvite- og grå knappene på startsiden

Vi har lagt opp siden slik at deltakerne våre lett skal finne frem til det de søker etter, ved å klikke på en av de store hvite "knappene" på startsiden. Tilbudet vårt er både sammenfallende og ulikt for deltakerne våre, derfor har vi laget to "inngangsporter" - én for "helsepersonell utenfor sykehus" og én for "helsepersonell ved sykehus- og private laboratorier". På knappene finner du også noen snarveier inn på siden vår. Den store hvite knappen til høyre fører deg rett til innlogging "Min side". Prøv "knappene" våre, så finner du ut av det.

De grå knappene midt på startsiden, viser til ulike seksjoner, prosjekter og tema. Aktueltsakene våre finner du nå nederst på siden, sammen med noen flere "snarveier", blant annet til HbA1c konverteringskalkulator.

Ny og forbedret "Min side"

Som deltaker i Noklus vil du nå finne nye "Min side" når du logger inn via hjemmesiden. Du benytter samme brukernavn og passord som tidligere. Også her arbeides det med nye og forbedrede løsninger for eksterne kontroller (Noklus-kontroller), e-læringskurs og laboratorieprosedyrer. 

Nye og forbedrede resultatrapporter fra Noklus-kontrollene vil komme fortløpende på nye "Min side". Resultatrapporter fra utsendelser før 20. januar 2020, finner du ved å trykke her.

Ris og ros

Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger, ris og ros! Send oss en e-post til noklus@noklus.no Skriv gjerne "Ny hjemmeside" i emnefeltet så når den raskt frem til riktig person.

Vi håper du vil gjøre deg godt kjent med den nye hjemmesiden vår!

Sist oppdatert: 06.02.2020 08:47:18