Ledig stilling som laboratorierådgiver - Stavanger
24.oktober 2022

Vi har ledig en fast stilling i 60 % som laboratorierådgiver ved vårt Noklus-kontor i Stavanger. Hovedarbeidsoppgavene vil være opplæring og veiledning i laboratoriearbeid utenfor sykehus i regionen Sør-Rogaland, samt planlegging og organisering av kurs. Søknadsfrist er 18. november 2022.

Spørreundersøkelse til personer med diabetes
19.oktober 2022

Norsk diabetesregister for voksne sender i disse dager ut en elektronisk spørreundersøkelse til personer med diabetes. Spørreskjemaet sendes via Helsenorge eller Digipost, og det er frivillig å svare på denne.

Fag i fokus: Laboratoriediagnostikk av tyreoidea
17.oktober 2022

Noklus har utarbeidet anbefalinger for bruk av analyser ved ulike problemstillinger. Fag i fokus handler denne gang om utredning av tyreoideafunksjonen (stoffskifte), som er en av problemstillingene vi ha laget anbefalinger for. 

Noklus bidrar med flere foredrag og postere
12.oktober 2022

The European Organization for External Quality Assurance Providers in Laboratory Medicine (EQALM) er en paraplyorganisasjon for EQA-organisasjoner i Europa. 12.-14. oktober arrangerer EQALM fagmøte i Aten, og Noklus er tungt til stede og bidrar med flere foredrag og postere.