Programvare for CGM allmenn-kunder

Noklus diabetesskjema er nå lagt over på Medrave-plattformen for CGM allmenn-kunder. Det vil si at det nå er Medrave Software AS som distribuerer programvaren.

Prisen er kroner 800 per fastlege/år inklusive moms. De legekontor som ønsker Noklus diabetesskjemaet kan registrere seg her. Dere vil etter registrering få tilsendt tilbuds- og databehandleravtale for elektronisk signering fra Medrave Software AS.

Inklusive i prisen er installasjon, automatiske oppdateringer og automatisk innsending av data til Norsk diabetesregister for voksne. Det følger også med Medrave-rapporter på pasientoversikt og statistikk samt kliniske indikatorer for diabetespasientene. Se rapportene her. 

(Den gamle programvaren for Noklus diabetesskjema vil bli faset ut og er ikke lenger tilgjengelig for nyinstallasjoner. Support på den gamle programvaren vil være tilgjengelig inntil videre. Legekontor som installerte Noklus diabetesskjema før 20. januar 2020 (den gamle programvaren) og har spørsmål om den kan ta kontakt med Noklus. Kontaktinfo:  noklus@noklus.no eller telefon 55979500/-19/-16.)