Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Noklus samler inn og bruker personopplysninger. Vi tar personvern på alvor og vil sørge for at vi bruker opplysningene vi har i tråd med personopplysningsloven.

Hvem er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger
Noklus er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Hvorfor lagrer vi personopplysninger
Grunnlaget for å lagre og behandle personopplysninger er å oppfylle de forpliktelser vi har overfor våre deltakere og leverandører.

Formålet med å behandle personopplysninger er:

  • Levering og utvikling av våre produkter og tjenester
  • Arrangere kurs og møter
  • Oppfølging av deltakere og leverandører
  • Analysering av brukeradferd på vårt nettsted

Hvilke typer personopplysninger samler vi inn
Vi behandler følgende personopplysninger fra deltakerne våre, leverandører og brukere av vårt nettsted:

  • Informasjon om virksomhet (deltakere og leverandører), som virksomhetens navn, organisasjonsnummer, adresse og kontaktinformasjon
  • Informasjon om virksomhetens kontaktpersoner, som navn, e-postadresse, telefonnummer, stilling og rolle
  • Informasjon om deltakere av e-læringskurs, som navn, arbeidssted, e-postadresse og stilling
  • Informasjon relatert til arrangement (f.eks. kurs og møter) som navn, dato og sted, samt informasjon om diett eller allergi
  • Teknisk informasjon om bruker av nettsted som IP-adresse og cookies
  • Informasjon relatert til adferd for bruker av nettsted, som brukes til statistikk om hvilke sider som besøkes og hvor lenge de besøkes

Dine rettigheter
Du har visse rettigheter i forhold til personopplysningsloven. Om du vil benytte deg av dine rettigheter kan du kontakte oss via hjemmesiden vår. Om du vil vite mer om personopplysningsloven og dine rettigheter, kan du lese mer på Datatilsynets hjemmeside.

Cookies
Når du besøker et av Noklus sine nettsteder (f.eks. www.noklus.no), registrerer vi ulike typer informasjon om deg i en «cookie» (informasjonskapsel). Dette er en liten tekstfil som lagres lokalt hos deg. Den er ikke skadelig og kan ikke inneholde virus eller programmer. Det den gjør, er å lagre informasjon fra nettstedet vårt, for eksempel når du besøkte oss sist eller data du har tastet inn i et skjema. Noklus bruker cookies for å forbedre og forenkle ditt besøk på vår hjemmeside. Vi bruker ikke cookies for å lagre personopplysninger eller for å selge opplysninger til andre.

Cookies fra tredjepart
Vi benytter cookies fra tredjepart for å samle inn besøksstatistikk i analyseverktøyet Google Analytics. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.

Innstillinger for bruk av informasjonskapsler i nettlesere
Ved å tillate bruk av informasjonskapsler vil du kunne få en mer relevant brukeropplevelse av nettsteder du besøker. Du kan likevel endre på dette ved å gjøre endringer i innstillinger i din nettleser. På nettvett.no finner du beskrivelser om hvordan du kan du kan slette eller avvise informasjonskapsler.

Lenker
Nettstedet vårt inneholder lenker til andre nettsteder som vi ikke har kontroll over. Vi er ikke ansvarlig for sikkerheten eller innholdet på disse nettstedene, men tilbyr lenker til disse for å gjøre det enklere for våre besøkende å finne mer informasjon om spesifikke tema.

Endringer i Personvernerklæringen
Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på denne siden.

Sist oppdatert : 04.10.2018 12:21:20
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen