Laboratorieprosedyrer

Noklus tilbyr prosedyrer for laboratoriearbeid som i hovedsak utføres utenfor sykehus. Laboratorieprosedyrene tilbys nå i oppdaterte versjoner og i nytt web-format. Prosedyrene er tilgjengelige for deltakere i Noklus ved innlogging på "Min side". Klikk på knappen "Min side" øverst til høyre på denne siden, og logg inn med brukernavn og passord. Velg fanen "Laboratorieprosedyrer".

Innhold

Alle laboratorieprosedyrene er tilgjengelige i to versjoner, fullversjon og kortversjon. Kortversjon er tilpasset for utskrift.

I tillegg til analyseprosedyrer er det også utarbeidet prosedyrer og veiledninger for generelt laboratoriearbeid, som f.eks. prøvetaking, prøvebehandling og analytisk kvalitetskontroll. Kapitlet om Laboratoriearbeid på sykehjem omhandler i stor grad spesielle utfordringer knyttet til bruk av laboratorietjenester i institusjoner utenfor sykehus.

Oppdatering

Laboratorieprosedyrene oppdateres ved behov. Oppdaterte prosedyrer får et grønt merke og merket slettes når prosedyren åpnes. Informasjon om siste oppdateringer er tilgjengelig under fanen "Siste endring".

Brukere av laboratorieprosedyrene inviteres til å gi kommentarer og innspill til prosedyren under fanen "Gi kommentar".

Laboratorieperm I og II utgår

Laboratoriepermene «Laboratoriet I» og «Laboratoriet II» er faset ut og er ikke lenger tilgjengelig her på Noklus sin hjemmeside. Deltakerne vil få en ny perm som kan benyttes til informasjon som angår laboratoriedriften og annen informasjon fra Noklus. Innholdet i Laboratoriet I og II er utdatert og oppdaterte prosedyrer er kun tilgjengelig via Min side.

Sist oppdatert : 02.01.2017 09:09:26
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen
Tilbakemeldinger
sendes til:
noklus@noklus.no