Seks millioner til sykehjemsprosjektet

NOKLUS har fått bevilget 6 millioner fra statsbudsjettet i 2012. Disse midlene skal brukes til sluttfinansiering av sykehjemprosjektet samt faglig videreutvikling av våre tjenester til sykehjemmene.
Les mer > >

Leder av NOKLUS Sverre Sandberg portrettert i Tidsskriftet

"Det er vel for så vidt sant at det er viktig å hamne på rett hylle i livet. Men eg har òg stor tru på at ein kan kome like langt med å gjere hylla si sjølv", sier leder for NOKLUS, Sverre Sandberg i et portrettintervju i Tidsskrift for Den norske legeforening, nr. 23, 2011; 131
Les mer > >

Vellykket kurs for sykehjemmene i Østfold

NOKLUS Østfold arrangerte i november kurs for sykehjemmene i Østfold. Responsen var veldig god, og kurset ble omtalt på Sykehuset Østfold sin hjemmeside.


Les mer > >

Egenkontroll av Marevanbehandling

NOKLUS tilbyr opplæring i egenkontroll av antikoagulasjonsbehandling med Marevan og egenmåling av PT-INR. Opplæringen tilbys i samarbeid med det enkelte helseforetak.
Les mer > >

Praksisrapporter til allmennlegen

I samarbeid med Senter for allmennmedisinsk kvalitet (SAK) tilbyr NOKLUS to praksisrapporter basert på utvalgte journaldata for ett år. Rapportene er velegnet for utdanningsgrupper/smågrupper i allmennmedisin, og inneholder forslag til diskusjon og noe fagstoff.
Les mer > >

SKUP-rapport for i-Chroma CRP

SKUP-rapporten for i-Chroma CRP er klar.
Oversikt over alle SKUP-rapporter finner du på SKUP sin hjemmeside.
Les mer > >

Spørreskjema for personer med diabetes

Norsk Diabetesregister for voksne tilbyr spørreskjema for personer med diabetes. I tillegg kan du lese omtale om Norsk diabetesregister for voksne i Diabetesforbundets medlemsblad.
Les mer > >

Side36 av 36Først   Forrige   27  28  29  30  31  32  33  34  35  [36]  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen