Profilmagasinet "Aktuelt fra Noklus - 2016"

Vår årlige publikasjon "Aktuelt fra Noklus" sendes i disse dager ut til alle våre deltakere og andre samarbeidspartnere. Magasinet har et variert og interessant innhold, og gir et innblikk i hva Noklus er spesielt opptatt av akkurat nå. Du kan også lese magasinet her på hjemmesiden vår.

Les mer > >

Landskonferanse i Trondheim 30.-31. august

Noklus sin årlige landskonferanse er denne gangen lagt til Trondheim, og arrangementet går av stabelen 30.-31. august. Drøyt 100 ansatte fra hele landet samles for å bli inspirert og oppdatert innen ulike faglige temaer. Leder i Noklus, Sverre Sandberg, ser frem til å samle alle de ansatte.
Les mer > >

Skal du på kurs i høst?

Laboratoriekonsulentene i Noklus arrangerer kurs i flere fylker i høst. Sjekk kurskalenderen for å se om det arrangeres et aktuelt kurs for deg i ditt fylke. Flere kurs vil dukke opp i kurskalenderen i løpet av høsten.
Les mer > >

Finn oss på Facebook!

Noklus har nå en egen profil på Facebook. Her vil vi varsle om nye saker på hjemmesiden vår, samt dele litt av det som skjer i Noklus-regi rundt omkring i landet vårt. Vi håper du vil like Facebook-siden vår.
Les mer > >

"Min side" - en plattform for informasjonsutveksling

I siste utgave av Helsesekretæren har Noklus et innlegg i "Fra laben" om tilbudet vi har på "Min side". Her kan du lese om webregistrering av svar på kontrollutsendelser, e-læringskursene våre og laboratorieprosedyrene.
Les mer > >

Pasienter kurses i å måle effekten av medisin og dosere den

Helse Førde tilbyr kurs til pasienter som går på blodfortynnende medisin, der pasientene lærer å måle effekten av medisin og dosere den. Kurset er et samarbeid mellom Helse Førde og Noklus, og siden starten i 2013 har 55 pasienter gjennomgått kurset. NRK har intervjuet en av kursdeltakerne, som er svært fornøyd med kurset.
Les mer > >

Tre Noklus-ansatte har  fullført  sine mastergrader i helsevitenskap

Tre avdelingsingeniører ansatt ved Noklus sitt hovedkontor i Bergen, fullførte i juni 2016 sine mastergrader i helsevitenskap ved Universitetet i Bergen. Mastergradsoppgavene er knyttet til seksjon for Ekstern kvalitetssikring i Noklus.
Les mer > >

Høstens utsendelsesplan for eksterne kvalitetskontroller

Oversikt over datoer for utsendelse av ekstern analytisk kvalitetskontroll er nå publisert på hjemmesiden. Du finner utsendelsesplanen under fanen "Ekstern kvalitetssikring".
Les mer > >

Er HbA1c nyttig i diabetesbehandlingen?

Siri Carlsen, overlege ved endokrinologisk seksjon på medisinsk avdeling ved Stavanger universitetssjukehus, disputerte 8. juni for ph.d.-graden med avhandlingen "The use of HbA1c as a quality indicator in diabetes care - analytical and clinical aspects."
Les mer > >

SKUP med ny rapport - Xprecia Stride for måling av PT-INR

Skandinavisk utprøving av laboratorieutstyr for Primærhelsetjenesten (SKUP) har publisert en ny rapport. Rapporten er fra utprøving av et PT-INR-system, Xprecia Stride. Denne og andre rapporter finner du på SKUPs hjemmeside. Her kan du også finne korte sammendrag av alle rapporter som er publisert.
Les mer > >

Side10 av 28Først   Forrige   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen
Tilbakemeldinger
sendes til:
noklus@noklus.no